OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

12月8日(日)に中津文化会館で行われました「中津市民音楽祭」の特別合同演奏に本校の吹奏楽部員も参加し、一緒に演奏をさせていただきました。

中津市民吹奏楽団を中心に、参加校は吹奏楽部のある中津市内の中学校と高等学校の200名を超える  部員が集まり、「エンターテイメント・マーチ」、「宮崎駿メドレー」、「ワイルド・アット・ハート」、「ルパン三世のテーマ」、「星条旗よ永遠なれ」の5曲を演奏。圧倒的な迫力に会場に足を運んでいただいたお客様から、予想もしていなかったアンコールの手拍子もいただき、とてもアットホームなうちに音楽祭が終了いたしました。

このような機会をあたえていただいた各関係団体・関係学校の皆様にこの場をおかりしてお礼を申し上げます。また、この経験を糧に部員たちが成長していくことを期待しています。ありがとうございました。

「中津市民音楽祭」で、200名!の「合同演奏」に参加しました。」への9件のフィードバック

1. You really make it appear really easy together with your presentation but I find this topic to be actually something that I think I might by no means understand. It kind of feels too complex and very huge for me. I am looking forward on your next post, I will try to get the hang of it!

2. Hey very cool website!! Man .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your website and take the feeds also…I am happy to find numerous useful info here in the post, we need develop more strategies in this regard, thanks for sharing. . . . . .

3. Good write-up, I am normal visitor of one?¦s blog, maintain up the excellent operate, and It is going to be a regular visitor for a long time.

4. whoah this blog is fantastic i love reading your posts. Keep up the good work! You know, a lot of people are searching around for this information, you can aid them greatly.

5. Hi, Neat post. There is a problem along with your web site in internet explorer, would check this… IE still is the market leader and a big element of other people will omit your fantastic writing because of this problem.

6. Hi there! I know this is kinda off topic however I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog article or vice-versa? My blog covers a lot of the same subjects as yours and I feel we could greatly benefit from each other. If you happen to be interested feel free to send me an e-mail. I look forward to hearing from you! Awesome blog by the way!

メールアドレスが公開されることはありません。