「春の高校バレー」大分県予選始まる!

第66回全日本バレーボール高等学校選手権大会(春の高校バレー)大分県

大会(女子)が、10月26・27日と大分商業高等学校を会場に1回戦~準々決勝

が行われました。結果は下記のとおりです。

※1回戦・2回戦シード

3回戦       東龍 2-0 大分舞

準々決勝     東龍 2-0 大分鶴崎

573

準決勝・決勝は11月4日(祝日)べっぷアリーナで開催されます。準決勝は9時

30分より、決勝戦は12時から試合開始です。

※決勝戦は、TOS(テレビ大分)にて放映致しますので、皆様の温かいご声援を

お願いたします。

「春の高校バレー」大分県予選始まる!」への12件のフィードバック

1. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I’ve really enjoyed surfing around your blog posts. After all I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again very soon!

2. This is very interesting, You’re a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your excellent post. Also, I have shared your site in my social networks!

3. Hey very cool site!! Guy .. Beautiful .. Amazing .. I’ll bookmark your website and take the feeds also…I am satisfied to seek out a lot of helpful info right here in the publish, we want develop more strategies in this regard, thank you for sharing. . . . . .

4. Useful info. Lucky me I discovered your website accidentally, and I’m surprised why this twist of fate did not took place earlier! I bookmarked it.

5. I simply could not leave your web site before suggesting that I really enjoyed the standard info a person provide on your guests? Is going to be again frequently to check out new posts

6. Greetings from Ohio! I’m bored to death at work so I decided to check out your blog on my iphone during lunch break. I really like the knowledge you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how fast your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, wonderful blog!

メールアドレスが公開されることはありません。