「1点の重み噛みしめ、次の目標へ向かって経験を生かす」    新たな決意を胸に!!

1月15日、本校体育館にて「全日本バレーボール高等学校選手権大会」の報告会がありました。相原監督から、同じ九州勢同士の決勝戦の様子や、そのセンターコートに立っている選手の活躍はもちろんですが、コートに立てなくても一生懸命サポートする選手たちの紹介もあり、報告を聞いている私たちの心の中にも「一人はみんなのために、みんなは一人のために  (One for all,all for one)  」という言葉が深く刻みつけられた思いがしました。

また、生徒会長挨拶では「負けはしたけれど、とても感動する試合だった。頑張った選手と一緒に本校で学べる自分たちにも誇りを持ちたい。いい試合をありがとう。そして感動をありがとう。」と感謝の言葉を述べました。

「何時、如何なる時でも努力を惜しまない」そんな人になりたいものですね。

また、この場をお借りして、関係者をはじめ、応援していただいた多くの皆様方に心からお礼を申し上げます。本当にありがとうございました。

今後とも本校バレーボール部に多大なるご支援とご協力をお願い申し上げます。

conv0013 conv0007

「春高 応援ありがとうございました!」 バレーボール部戦績報告会」への11件のフィードバック

1. Hi this is kind of of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding experience so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

2. My brother recommended I might like this blog. He was entirely right. This post actually made my day. You cann’t imagine simply how much time I had spent for this information! Thanks!

3. Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your website? My blog site is in the exact same area of interest as yours and my users would definitely benefit from some of the information you provide here. Please let me know if this okay with you. Appreciate it!

4. Does your site have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like to send you an e-mail. I’ve got some ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it develop over time.

5. Hi, i think that i saw you visited my weblog so i came to “return the favor”.I am trying to find things to improve my web site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

6. I carry on listening to the news talk about receiving boundless online grant applications so I have been looking around for the best site to get one. Could you tell me please, where could i acquire some?

メールアドレスが公開されることはありません。