「第2回 中学生体験入学会」でマーチング演奏を披露。

去る10月3日、今年8月に新築された本校体育館にて各部活動から日常の活動報告や実演での紹介がありました。吹奏楽部では、前大会でのマーチング演技を見ていただきました。

また、体験入学会終了後には多くの中学生の皆さんに練習室を訪れていただき、一緒に課題曲などを演奏させていただくなど、楽しいひとときを過ごすこともできました。

お忙しい中、本校まで足をお運びいただき、ご参加いただいた中学生の皆さんや先生、保護者の方々には重ねてお礼申し上げます。ありがとうございました。この機会を励みに、次回「高文連マーチングカーニバル(2月)」へ向けて、努力して参りたいと思います。

s-2015吹部紹介2IMG_4277

「第2回 中学生体験入学会」でマーチング演奏を披露。」への12件のフィードバック

1. Thank you for the sensible critique. Me & my neighbor were just preparing to do some research about this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more from this post. I’m very glad to see such fantastic information being shared freely out there.

2. Does your website have a contact page? I’m having a tough time locating it but, I’d like to send you an e-mail. I’ve got some suggestions for your blog you might be interested in hearing. Either way, great website and I look forward to seeing it improve over time.

3. Excellent blog here! Also your site loads up fast! What web host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my site loaded up as fast as yours lol

4. Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it is truly informative. I’m gonna watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future. Lots of people will be benefited from your writing. Cheers!

5. Thank you for another informative website. Where else could I get that kind of information written in such an ideal way? I’ve a project that I’m just now working on, and I’ve been on the look out for such information.

6. What i don’t realize is in reality how you are no longer really much more well-appreciated than you might be right now. You’re so intelligent. You understand thus considerably on the subject of this topic, made me in my opinion consider it from a lot of numerous angles. Its like men and women aren’t interested unless it?¦s one thing to accomplish with Girl gaga! Your own stuffs great. At all times deal with it up!

7. Does your website have a contact page? I’m having a tough time locating it but, I’d like to send you an e-mail. I’ve got some creative ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it expand over time.

メールアドレスが公開されることはありません。