お弁当製作

本日、食物科3年生の生徒たちが製作したお弁当を試食させていただきました。塩分やカロリーも計算されており、とてもヘルシー。健康面においても安心なお弁当でした。本当に美味しかったです。ありがとうございました。食物科3年生の皆さん、ごちそうさまでした。

IMG_1454IMG_1455

お弁当製作」への9件のフィードバック

1. Hello, you used to write fantastic, but the last few posts have been kinda boringK I miss your tremendous writings. Past few posts are just a bit out of track! come on!

2. Hello, i think that i saw you visited my web site so i came to “return the favor”.I’m trying to find things to improve my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

3. I not to mention my friends happened to be reading through the good tips and tricks found on the website while then came up with an awful feeling I had not expressed respect to the website owner for those secrets. Those young boys came as a consequence glad to see them and now have in truth been having fun with them. Thank you for getting well considerate and also for getting this form of incredibly good subjects most people are really wanting to discover. My very own honest regret for not saying thanks to you earlier.

4. Hey very cool site!! Man .. Beautiful .. Superb .. I will bookmark your blog and take the feeds additionallyKI’m glad to find so many useful information here in the publish, we’d like develop more techniques in this regard, thank you for sharing. . . . . .

5. Thanx for the effort, keep up the good work Great work, I am going to start a small Blog Engine course work using your site I hope you enjoy blogging with the popular BlogEngine.net.Thethoughts you express are really awesome. Hope you will right some more posts.

メールアドレスが公開されることはありません。