センター試験結団式…後輩たちに見送られていざ出発!

P1010641 - コピー P1010643 - コピー P1010654 P1010655

大学入試センター試験に出発する特別進学コース3年生の結団式が16日(金)4限に校長室で行われました。必勝はちまきを巻いた16人全員が校長先生の前で健闘を誓い、最後に恒例の宇都宮教頭先生の音頭で「ガンバロー」と気勢を上げました。最後はお世話になった授業担当の先生方から握手で見送られました。

教室での最終確認の後、いよいよ出発。教室を出ると、サプライズが!! 2・3年生が廊下にずらりと並び先輩たちを温かい拍手で送りだしてくれたのでした。特進コースは少人数の3学年が同じ階に教室を並べて授業を受けているので、学年が違っても一つの「家族」のようなもの。後輩の気持ちも一緒に持って会場のAPUへと出発しました。

3年生の健闘を期待します。

センター試験結団式…後輩たちに見送られていざ出発!」への8件のフィードバック

1. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get got an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again since exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.

2. Thanks a lot for sharing this with all people you really understand what you’re speaking approximately! Bookmarked. Please additionally seek advice from my web site =). We will have a link change agreement among us!

3. Admiring the hard work you put into your website and detailed information you present. It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the same unwanted rehashed material. Wonderful read! I’ve saved your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

4. Good day! I could have sworn I’ve been to this website before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Nonetheless, I’m definitely glad I found it and I’ll be book-marking and checking back often!

5. What i do not realize is in fact how you are no longer actually much more well-preferred than you might be now. You are very intelligent. You recognize thus considerably on the subject of this topic, made me in my opinion believe it from a lot of varied angles. Its like men and women are not fascinated until it’s something to accomplish with Woman gaga! Your own stuffs nice. All the time deal with it up!

メールアドレスが公開されることはありません。