中津市近郊中学校女子球技練習会バレーボール競技開催

平成26年度中津市近郊中学校女子球技練習会バレーボール競技が本校体育館で開催され

上毛中学校(福岡県)が昨年に続き優勝した。

東九州龍谷高等学校体育館改築に伴い、歴史あるこの体育館での最後の大会となり、多くの

中学校のご参加を頂き、熱戦が繰りひろげられた。

結果は下記のとおり。

優勝 ・ 上毛中学校   準優勝 ・  城北中学校

3位 ・  豊陽中学校  ・ 駅川中学校

IMG_20140420_083818 IMG_20140420_083435 IMG_20140420_170608 IMG_20140420_173244

中津市近郊中学校女子球技練習会バレーボール競技開催」への13件のフィードバック

1. This is the right blog for anyone who wants to find out about this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I actually would want…HaHa). You definitely put a new spin on a topic thats been written about for years. Great stuff, just great!

2. I haven¦t checked in here for some time as I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

3. Heya i’m for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and help others like you helped me.

4. Hello, you used to write magnificent, but the last several posts have been kinda boring… I miss your great writings. Past several posts are just a bit out of track! come on!

5. A person essentially help to make seriously posts I would state. This is the first time I frequented your website page and thus far? I surprised with the research you made to make this particular publish incredible. Magnificent job!

6. I really like your writing style, fantastic information, thanks for posting :D. “Your central self is totally untouched By grief, confusion, desperation.” by Vernon Howard.

メールアドレスが公開されることはありません。