全九州総体結果

平成28年7月9日(土)~10日(日)宮崎県のKIRISIMAツワブキ武道館にて平成28年度全九州高等学校体育大会 第65回全九州高等学校空手道大会が開催され、大分県代表として本校から女子個人形競技に永元亜実(3年)、橋本真優(2年)、米澤優花(2年)の3名が出場しました。結果は以下の通りです。

《米澤優花》 ベスト16
1回戦5-0 鬼束選手(日南学園/宮崎)
2回戦1-4 寺川選手(九州学院/熊本)

《永元亜実》
1回戦0-5 平山選手(久留米商業/福岡)

《橋本真優》
1回戦0-5 川副選手(佐世保北/長崎)」

全九州総体結果」への9件のフィードバック

1. Hi there! I know this is kinda off topic however I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog post or vice-versa? My blog goes over a lot of the same subjects as yours and I believe we could greatly benefit from each other. If you happen to be interested feel free to shoot me an email. I look forward to hearing from you! Awesome blog by the way!

2. hello there and thank you for your info – I’ve definitely picked up something new from right here. I did however expertise a few technical points using this web site, since I experienced to reload the website a lot of times previous to I could get it to load correctly. I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I’m complaining, but sluggish loading instances times will often affect your placement in google and could damage your quality score if ads and marketing with Adwords. Well I’m adding this RSS to my email and could look out for a lot more of your respective fascinating content. Make sure you update this again soon..

3. I have been surfing online greater than three hours nowadays, yet I by no means found any fascinating article like yours. It’s beautiful value sufficient for me. Personally, if all webmasters and bloggers made good content material as you did, the net will probably be much more useful than ever before. “Truth is not determined by majority vote.” by Doug Gwyn.

4. Your style is so unique compared to many other people. Thank you for publishing when you have the opportunity,Guess I will just make this bookmarked.2

5. Woah! I’m really loving the template/theme of this blog. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s difficult to get that “perfect balance” between user friendliness and visual appearance. I must say you’ve done a excellent job with this. In addition, the blog loads super fast for me on Internet explorer. Excellent Blog!

メールアドレスが公開されることはありません。