大分県の吹奏楽を担っていく新しいリーダーたちに対して、大分県高等学校文化連盟吹奏楽専門部による「リーダー研修会」が湯布院で実施されました。

それぞれの学校から部長やコンサートマスターなどの新たなリーダーが集まり、ミーティングや合同練習などを通して新たな目標や希望、そして悩みを解決する方法を見つけながらの2日間を終えました。

それぞれ学校は違っても音楽を愛する仲間がたくさんいることに感動・感謝しながら、それぞれの家路につく子どもたちの目には明日への新たな目標が見えているようでした。

このような機会を与えていただいた高文連吹奏楽専門部の皆さまに感謝するとともに、日頃から応援いただいています保護者の皆さまにこの場をお借りしてお礼を申し上げます。ありがとうございました。

リーダー研修会2014

吹奏楽部、大分県高文連主催「リーダー研修会」に参加しました。」への10件のフィードバック

1. Thanks , I have recently been looking for info about this subject for ages and yours is the best I’ve discovered so far. But, what about the conclusion? Are you sure about the source?

2. Having read this I thought it was very informative. I appreciate you taking the time and effort to put this article together. I once again find myself spending way to much time both reading and commenting. But so what, it was still worth it!

3. Thanks for sharing excellent informations. Your website is so cool. I’m impressed by the details that you have on this website. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this web page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found simply the info I already searched everywhere and just could not come across. What a perfect web-site.

4. It¦s in point of fact a nice and useful piece of info. I am glad that you just shared this useful information with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.

5. This is really attention-grabbing, You’re an overly professional blogger. I’ve joined your feed and sit up for seeking extra of your great post. Also, I’ve shared your site in my social networks!

6. I have been browsing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

7. I just like the helpful info you provide on your articles. I will bookmark your weblog and test once more here frequently. I’m fairly certain I will learn lots of new stuff right right here! Best of luck for the next!

メールアドレスが公開されることはありません。