大分県高等学校バレーボール新人大会優勝

新チーム、出足好調!!今年も大暴れしそうな予感!!

大分県高等学校バレーボール新人大会優勝が19日大分商業高等学校で行われた。全日本バレーボール高等学校選手権大会から新チームに切り替わり、5日間という短期間での新人大会だったが、チームワークも良く見事優勝を果たした。結果は下記のとおりです。

県新人大会試合結果

準々決勝   東龍 2-0 青山   準決勝   東龍 2-0 臼杵

決   勝   東龍 2-0 国東

IMG_0409 IMG_0403

大分県高等学校バレーボール新人大会優勝」への11件のフィードバック

1. I truly appreciate this post. I¦ve been looking everywhere for this! Thank goodness I found it on Bing. You’ve made my day! Thx again

2. I used to be recommended this website by way of my cousin. I am not positive whether this post is written through him as nobody else understand such designated approximately my problem. You’re incredible! Thanks!

3. Excellent web site. A lot of useful information here. I am sending it to some buddies ans additionally sharing in delicious. And naturally, thanks on your effort!

4. This design is steller! You most certainly know how to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Wonderful job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

5. I got what you intend, thanks for putting up.Woh I am delighted to find this website through google. “Those who corrupt the public mind are just as evil as those who steal from the public.” by Theodor Wiesengrund Adorno.

メールアドレスが公開されることはありません。