市内中学校PTA来校

本日、市内中学校PTAの皆様が来校され、本校の詳しい説明や授業を見学されました。食物科の授業では二年生の調理実習を、特別進学コースでは新たに作られた理科室で一年生の授業を、新築の体育館では三年生体育の授業を見学されました。来校いただきまして、ありがとうございました。

imageimage

市内中学校PTA来校」への9件のフィードバック

1. Wow! This blog looks just like my old one! It’s on a completely different subject but it has pretty much the same page layout and design. Wonderful choice of colors!

2. You really make it seem really easy along with your presentation however I find this matter to be really something that I believe I’d never understand. It kind of feels too complex and very large for me. I’m having a look forward in your next post, I will try to get the hang of it!

3. you are truly a excellent webmaster. The web site loading pace is incredible. It seems that you’re doing any distinctive trick. Also, The contents are masterpiece. you’ve performed a magnificent process in this subject!

4. Thanx for the effort, keep up the good work Great work, I am going to start a small Blog Engine course work using your site I hope you enjoy blogging with the popular BlogEngine.net.Thethoughts you express are really awesome. Hope you will right some more posts.

5. It is perfect time to make a few plans for the longer term and it’s time to be happy. I have read this publish and if I could I want to suggest you few attention-grabbing issues or advice. Maybe you could write next articles referring to this article. I desire to learn even more things about it!

6. I’ve been exploring for a bit for any high quality articles or blog posts on this sort of area . Exploring in Yahoo I at last stumbled upon this site. Reading this information So i am happy to convey that I’ve a very good uncanny feeling I discovered exactly what I needed. I most certainly will make sure to don’t forget this website and give it a glance regularly.

メールアドレスが公開されることはありません。