平成27年度第35回高等学校空手道選抜大会

平成27年度第35回高等学校空手道選抜大会が平成28年3月26日(土)~27日(日)の間、 北海道立総合体育センター(北海きたえーる) にて開催され、本校1年の橋本真優さんと米澤優花さんが女子個人形競技に出場しました。
結果は米澤選手がベスト16に入りました。両選手とも1年生での全国大会出場。これからの成長が楽しみです。応援を宜しくお願いします。

平成27年度第35回高等学校空手道選抜大会」への7件のフィードバック

1. Aw, this was a very nice post. In concept I wish to put in writing like this moreover – taking time and precise effort to make a very good article… however what can I say… I procrastinate alot and on no account appear to get one thing done.

2. I will immediately take hold of your rss as I can’t to find your email subscription link or e-newsletter service. Do you have any? Kindly allow me recognize so that I could subscribe. Thanks.

3. Wonderful blog! I found it while surfing around on Yahoo News. Do you have any tips on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Thanks

4. Great write-up, I am normal visitor of one’s website, maintain up the nice operate, and It is going to be a regular visitor for a long time.

5. I will right away grab your rss feed as I can not find your e-mail subscription link or newsletter service. Do you have any? Please permit me recognize in order that I could subscribe. Thanks.

6. What¦s Going down i’m new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It positively useful and it has aided me out loads. I am hoping to contribute & help different users like its aided me. Good job.

メールアドレスが公開されることはありません。