平成28年度高等学校新人空手道競技大会形競技結果

10月23(日)杵築市文化体育館にて平成28年度高等学校新人空手道競技大会 形競技が開催されました。
結果は男子団体組手競技及び女子団体組手競技で準優勝し、創部初となる全国選抜大会アベック出場を決めた。
また、個人組手代表決定戦に近藤恵一選手、橋本真優選手、寺嶌つぐみ選手が進出し、橋本真優選手と寺嶌つぐみ選手が全九州新人大会への出場権を獲得した。

平成28年度高等学校新人空手道競技大会形競技結果」への8件のフィードバック

1. Amazing blog! Do you have any suggestions for aspiring writers? I’m hoping to start my own site soon but I’m a little lost on everything. Would you recommend starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m totally confused .. Any recommendations? Thank you!

2. My brother suggested I might like this website. He was once entirely right. This publish actually made my day. You can not imagine simply how so much time I had spent for this information! Thanks!

3. naturally like your web-site but you need to check the spelling on quite a few of your posts. Many of them are rife with spelling issues and I find it very troublesome to tell the truth nevertheless I’ll surely come back again.

4. I like what you guys are up too. Such intelligent work and reporting! Carry on the excellent works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my site 🙂

メールアドレスが公開されることはありません。