平成29年度大分県高等学校新人相撲競技大会

団体戦 準優勝

☆全九州高等学校相撲新人選手権大会の出場権獲得☆

★高等学校相撲金沢大会(全国選抜)の出場権獲得★

応援ありがとうございました!

平成29年11月5日(日)に大分県高等学校新人相撲競技大会が行われ、本校の相撲部からは6名が出場しました。団体戦では初戦から勢いに乗り、怒涛の快進撃で見事に『準優勝』という結果を残すことができました。優勝した中津東高校とは勝数で並びましたが、得点で惜しくも及びませんでした。しかし、この結果によって東龍相撲部は創部9年目にして初めて団体戦で「全九州高等学校相撲新人選手権大会」及び「高等学校相撲金沢大会」の出場権を獲得することができました。

本校の相撲部員は入学してから相撲を始めた生徒ばかりです。わずか1年半の相撲経験でこの結果が残せたことは大きな自信になりました。この経験を活かし、上位大会でも健闘してくれることを期待しています。引き続き応援をよろしくお願いします。詳しい結果は以下の通りです。

[団体リーグ戦]4勝9点(第2位)

1. 東龍 2-1 日田林工
  2. 東龍 2-1 宇佐産業科学
  3. 東龍 0-3 中津東
  4. 東龍 3-0 楊志館
  5. 東龍 2-1 佐伯豊南

[個人戦]

・80㎏未満級  松 本 直 也 第3位

・100㎏以上級 原 岡 優 輝 第3位

平成29年度大分県高等学校新人相撲競技大会」への10件のフィードバック

1. Very well written post. It will be valuable to anybody who employess it, as well as myself. Keep doing what you are doing – i will definitely read more posts.

2. Hiya, I am really glad I have found this info. Nowadays bloggers publish just about gossips and net and this is actually frustrating. A good site with interesting content, that’s what I need. Thank you for keeping this web site, I’ll be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

3. You can definitely see your skills in the work you write. The world hopes for even more passionate writers like you who are not afraid to mention how they believe. All the time follow your heart. “Golf and sex are about the only things you can enjoy without being good at.” by Jimmy Demaret.

4. I used to be suggested this web site by way of my cousin. I am not certain whether or not this submit is written by way of him as no one else recognise such distinct about my difficulty. You are amazing! Thanks!

メールアドレスが公開されることはありません。