平成29年度大分県高等学校新人空手道競技大会2日目

平成29年度大分県高等学校新人空手道競技大会の2日目(組手競技)が10月22日(日)杵築市文化体育館で開催されました。女子団体組手は準優勝、男子団体組手は第3位に入賞し、6年連続全九州新人大会アベック出場を決めました。男子個人組手では寺嶌拓海(1年)が第3位に、矢津田弥紅(1年)がベスト8にそれぞれ入賞し、全九州大会出場を決めました。

平成29年度大分県高等学校新人空手道競技大会2日目」への10件のフィードバック

1. I simply couldn’t go away your website prior to suggesting that I really loved the standard information an individual supply in your guests? Is going to be again often to investigate cross-check new posts.

2. I think this is among the most important info for me. And i’m glad reading your article. But should remark on few general things, The website style is wonderful, the articles is really great : D. Good job, cheers

3. I¦ve recently started a web site, the information you offer on this web site has helped me greatly. Thanks for all of your time & work.

4. I do accept as true with all the ideas you’ve offered on your post. They’re really convincing and will certainly work. Still, the posts are very brief for novices. Could you please prolong them a bit from next time? Thank you for the post.

5. After study a few of the weblog posts in your web site now, and I truly like your manner of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site checklist and will probably be checking back soon. Pls try my website online as properly and let me know what you think.

6. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same nearly a lot often inside case you shield this hike.

メールアドレスが公開されることはありません。