平成29年度大分県高等学校新人空手道競技大会

平成29年度大分県高等学校新人空手道競技大会の1日目(形競技)が10月21日(土)大分県県立杵築高等学校体育館で開催されました。男子団体形では創部初となる初優勝を果たしました。女子個人形では1年生の矢津田弥紅が準優勝を決め、九州大会出場権を獲得しました。
主な結果は以下の通りです。

男子団体形 優勝(創部初)
  【予選-決勝:寺嶌拓海(1年)、矢野真将(1年)、米澤海(1年)】

女子団体形 第3位 【予選:稲用聖(2年)、今吉菜月(2年)、矢津田弥紅(1年)】
【決勝:稲用聖(2年)、峰希美(2年)、永元里歩(1年)】

男子個人形  第3位 寺嶌拓海(1年)
ベスト8 吉元海人(1年)
米澤海(1年)

女子個人形 準優勝 矢津田弥紅(1年)

平成29年度大分県高等学校新人空手道競技大会」への11件のフィードバック

1. Wow, awesome blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your website is magnificent, as well as the content!

2. I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz answer back as I’m looking to design my own blog and would like to know where u got this from. kudos

3. Hi, i feel that i noticed you visited my site so i came to “go back the want”.I am attempting to find things to enhance my web site!I suppose its good enough to use some of your ideas!!

4. Howdy very cool web site!! Guy .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your blog and take the feeds additionally…I am satisfied to search out so many helpful info right here in the publish, we’d like work out more strategies in this regard, thank you for sharing.

5. I cling on to listening to the newscast lecture about getting free online grant applications so I have been looking around for the finest site to get one. Could you advise me please, where could i get some?

6. Generally I don’t read article on blogs, but I would like to say that this write-up very forced me to try and do it! Your writing style has been surprised me. Thanks, very great article.

7. Hi, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your blog in Opera, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, very good blog!

メールアドレスが公開されることはありません。