平成27年大分県高等学校新人剣道競技大会 準優勝!!

団体戦準優勝!!九州大会出場権獲得!!

平成27年大分県高等学校新人剣道競技大会が11月7日(土)~8日(日)に別府市民体育館で開催されました。

本校剣道部は2回戦で前回の大会で敗れた大分東明高校に勝ち勢いに乗ると、3回戦で三重総合高校、準決勝で大分舞鶴高校に競り勝ち決勝に進出しました。決勝では大分高校に惜しくも敗れましたが、剣道部として初めて団体戦での九州大会出場権を獲得しました。今後は優勝を目指し頑張って参りますので、皆様の温かいご声援をお願い致します。

結果は下記のとおりです。

1回戦 シード

2回戦  東龍  6  -  1  大分東明

3回戦  東龍  2  -  1  三重総合

準決勝 東龍   ➂    -     3  大分舞鶴 ※本数勝ち

決 勝 東龍   2  -  3  大  分

IMG_5299 IMG_5335 IMG_5291  IMG_5350IMG_5412DSCF1553

平成27年大分県高等学校新人剣道競技大会 準優勝!!」への12件のフィードバック

1. You really make it appear really easy along with your presentation however I find this topic to be actually something which I believe I would by no means understand. It kind of feels too complicated and extremely broad for me. I am having a look ahead on your subsequent submit, I¦ll attempt to get the hang of it!

2. Interesting blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A design like yours with a few simple tweeks would really make my blog shine. Please let me know where you got your design. Kudos

3. Howdy! I could have sworn I’ve been to this site before but after browsing through some of the post I realized it’s new to me. Anyhow, I’m definitely delighted I found it and I’ll be book-marking and checking back frequently!

4. Hello I am so thrilled I found your weblog, I really found you by accident, while I was looking on Askjeeve for something else, Anyways I am here now and would just like to say many thanks for a remarkable post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the minute but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the fantastic work.

5. Great awesome issues here. I?¦m very happy to peer your post. Thanks a lot and i am having a look forward to touch you. Will you kindly drop me a e-mail?

6. hello!,I love your writing very so much! percentage we communicate more about your article on AOL? I need an expert in this house to resolve my problem. Maybe that’s you! Taking a look forward to see you.

メールアドレスが公開されることはありません。