新入生歓迎遠足でマーチング演奏をしました。

4月17日(金)に新入生との対面式と部活動紹介を兼ねた新入生歓迎遠足が生徒会主催で行われました。運動部も文化部もさまざまな思考を凝らした紹介をする中で、吹奏楽部でも昨年からチャレンジしている「マーチング演奏」を披露しました。

まだまだマーチング1年生で、上手くはできませんでしたが、新入生からは「結構、本格的なものだった」などの感想も聞かれ、とても良い紹介になったのではないかと思います

さまざまな機会を通じて、マーチングも含めた音楽の楽しさを発信していければ、と感じたひと時でした。

とても天気が良く、良い歓迎遠足になったのではないでしょうか。

2015歓迎遠足 (2)2015歓迎遠足 (3)2015歓迎遠足 (1)

新入生歓迎遠足でマーチング演奏をしました。」への10件のフィードバック

1. Thanks for sharing excellent informations. Your web site is very cool. I’m impressed by the details that you have on this site. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found just the information I already searched all over the place and simply couldn’t come across. What a great site.

2. Thanks for a marvelous posting! I certainly enjoyed reading it, you happen to be a great author.I will remember to bookmark your blog and definitely will come back later on. I want to encourage you to ultimately continue your great work, have a nice morning!

3. Excellent post. I was checking continuously this weblog and I am inspired! Extremely useful info particularly the final part 🙂 I deal with such info much. I used to be seeking this particular information for a very long time. Thanks and good luck.

4. Definitely believe that which you said. Your favorite justification seemed to be on the internet the easiest thing to have in mind of. I say to you, I certainly get irked whilst other people consider issues that they plainly don’t realize about. You controlled to hit the nail upon the top as smartly as outlined out the entire thing without having side effect , people can take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

メールアドレスが公開されることはありません。