早稲田合格!

本日、早稲田大学で追加合格発表があり、本校特別進学コースから1名の生徒が見事合格しました!これで先日の文化構想学部に続き、教育学部も合格。今年度、早稲田大学には2名の生徒が合格をしました。おめでとうございます。

早稲田合格!」への12件のフィードバック

1. F*ckin’ tremendous things here. I am very glad to see your post. Thanks a lot and i am looking forward to contact you. Will you kindly drop me a e-mail?

2. With havin so much content and articles do you ever run into any problems of plagorism or copyright violation? My site has a lot of exclusive content I’ve either created myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the internet without my agreement. Do you know any techniques to help reduce content from being ripped off? I’d really appreciate it.

3. hey there and thank you in your info – I have certainly picked up anything new from proper here. I did then again experience a few technical points the use of this web site, since I experienced to reload the site lots of times prior to I could get it to load properly. I have been wondering if your web hosting is OK? Now not that I am complaining, but slow loading instances occasions will very frequently impact your placement in google and could harm your high-quality score if ads and ***********|advertising|advertising|advertising and *********** with Adwords. Well I am adding this RSS to my email and can look out for much more of your respective intriguing content. Make sure you update this once more very soon..

4. Thanks a bunch for sharing this with all of us you actually know what you are talking about! Bookmarked. Please also visit my web site =). We could have a link exchange arrangement between us!

5. Hiya, I’m really glad I have found this information. Today bloggers publish just about gossips and web and this is really frustrating. A good site with exciting content, this is what I need. Thanks for keeping this web-site, I will be visiting it. Do you do newsletters? Can’t find it.

6. Heya this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

7. Sweet blog! I found it while searching on Yahoo News. Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News? I’ve been trying for a while but I never seem to get there! Many thanks

メールアドレスが公開されることはありません。