百の花を咲かす

東九州龍谷高校の在校生、教職員のための「スペシャルメッセージ」として、安部恭一校長の講演会が6時間目に開催されました。短歌を交え、扇城高等学校から東九州龍谷高等学校一筋の教員生活から得た経験をお話し下さいました。最後には、手話コーラスで岡本真夜さんの「Tomorrow」を、間奏では全校生徒、教職員に向けて手話で激励をしてくださいました。

百の花を咲かす」への11件のフィードバック

1. I have read a few just right stuff here. Certainly price bookmarking for revisiting. I wonder how so much attempt you put to make this type of great informative web site.

2. I’m extremely impressed together with your writing abilities and also with the layout on your blog. Is that this a paid theme or did you customize it yourself? Anyway stay up the nice quality writing, it’s rare to look a great weblog like this one nowadays..

3. I like what you guys are up also. Such smart work and reporting! Carry on the superb works guys I’ve incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my web site :).

メールアドレスが公開されることはありません。