真紅の昇り龍 「春高バレー」ベスト4入り!

ジャパネット杯 春の高校バレー 第66回全日本高等学校選手権大会 開幕!東龍4強!!

「ジャパネット杯 春の高校バレー 第66回全日本バレーボール高等学校選手権大会」が15日、東京体育館で開幕した。第2シードの東九州龍谷も初戦の苦境を切り抜け、順当に勝ち進み4強入りを果たした。準決勝(11日10時より)・決勝は12日に行われる。昨日までの試合結果は下記のとおり。

3回戦     東九州龍谷 2 (30-28・25-15) 0 県立岐阜商

1セットは、相手のサーブに崩され苦しんだが、勝負どころで踏ん張り1セットを取り、2セットは1年生の加藤が大暴れ。熊本、高良が要所で得点を重ねストレートで破った。

準々決勝   東九州龍谷 2 (25-19・25-19) 0 鹿児島女子

互いに手の内を知り尽くした九州同士、立ち上がりからセッター比金のトスワークが冴えわたり、多彩な攻撃で得点を重ねた。常に主導権を握り、危なげなく勝利した。

選手全員最後まで諦めず頑張りますので、皆様の温かい応援をよろしくお願い致します。

20140105-1-4

DSCF2353    DSCF2356

真紅の昇り龍 「春高バレー」ベスト4入り!」への15件のフィードバック

1. I wanted to write down a quick word so as to thank you for these amazing suggestions you are giving at this site. My time intensive internet look up has at the end been paid with good facts to go over with my close friends. I ‘d point out that most of us site visitors actually are rather fortunate to dwell in a notable community with many special professionals with very beneficial points. I feel very much happy to have discovered the weblog and look forward to some more fabulous moments reading here. Thanks a lot once again for a lot of things.

2. Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your weblog? My blog is in the exact same area of interest as yours and my users would certainly benefit from some of the information you provide here. Please let me know if this alright with you. Regards!

3. Wow, incredible blog layout! How long have you been blogging for? you make blogging look easy. The overall look of your web site is great, let alone the content!

4. Woah! I’m really loving the template/theme of this blog. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very difficult to get that “perfect balance” between user friendliness and visual appearance. I must say you have done a very good job with this. In addition, the blog loads very quick for me on Firefox. Excellent Blog!

5. I do consider all of the ideas you’ve offered to your post. They’re very convincing and will certainly work. Nonetheless, the posts are too quick for beginners. May you please lengthen them a bit from subsequent time? Thank you for the post.

メールアドレスが公開されることはありません。