第6回東龍王将記念将棋大会

第6回東龍王将記念将棋大会を開催します。初心者も参加できます。昨年以上の豪華賞品を用意しています。奮って参加をお願いします。

対象者  小学生・中学生・高校生

日時  平成26年3月15日(土曜日)午前10時~15時

場所  東九州龍谷高校 礼法室

(備考)参加は無料です。スリッパを用意してください。お茶等はご用意しますが、昼食は各自でお願いします。参加申し込みは3月12日(厳守)で本校(0979‐22‐2555)花崎まで電話か郵送、FAXで連絡をお願いします。

住所 中津市大字中殿327番地 東九州龍谷高校 花崎充伸まで(〒871‐0031)

TEL0979‐22‐2555 FAX0979‐22‐3122

第6回東龍王将記念将棋大会」への9件のフィードバック

1. Hi there! Someone in my Facebook group shared this site with us so I came to take a look. I’m definitely loving the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my followers! Terrific blog and amazing style and design.

2. Can I just say what a relief to search out someone who truly is aware of what theyre speaking about on the internet. You positively know the way to carry an issue to gentle and make it important. More people need to read this and perceive this facet of the story. I cant imagine youre not more popular because you positively have the gift.

3. I have learn a few just right stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting. I wonder how so much effort you place to create the sort of excellent informative web site.

4. Hi , I do believe this is an excellent blog. I stumbled upon it on Yahoo , i will come back once again. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and help other people.

5. This is really interesting, You are a very skilled blogger. I’ve joined your feed and look forward to seeking more of your excellent post. Also, I’ve shared your website in my social networks!

メールアドレスが公開されることはありません。