第68回 全九州高等学校バレーボール競技大会優勝

第68回 全九州高等学校バレーボール競技大会優勝!!

平成27年度全九州高等学校体育大会 第68回全九州高等学校バレーボール競技大会が、6月19日~21日佐賀県総合体育館で開催された。

決勝トーナメント2回戦から登場の東龍は、2回戦鹿屋中央高校(鹿児島)と対戦し、2セットとも接戦を制し、準決勝に進んだ。準決勝は北九州高校(福岡)と対戦し、得意の攻撃から自分たちのリズムを作り、ストレートで危なげなく勝ち進んだ。決勝は、序盤相手の好レシーブや攻撃でリズムを崩されリードを許し、19-25で落とした。続く2セット目は、サーブやブロックが効果的に機能し、徐々にリズムを取り戻し25-15で取り返した。最終セットはリベロの粘り強いレシーブから、絶対エースの加藤がスパイクを決め25-20で取り、セットカウント2-1の逆転で九州文化学園(長崎)に見事勝利した。

結果は下記のとおり。

1回戦      シード

2回戦     東龍 2-0 鹿屋中央

準決勝     東龍 2-0 北九州

決勝      東龍 2-1 九州文化学園

(null) (1)                   (null)

第68回 全九州高等学校バレーボール競技大会優勝」への10件のフィードバック

1. I feel that is among the such a lot significant information for me. And i am happy studying your article. However want to remark on some basic issues, The web site taste is perfect, the articles is really excellent : D. Good task, cheers

2. Hey very cool web site!! Man .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your site and take the feeds also…I am happy to search out so many helpful info here within the post, we want develop extra techniques in this regard, thank you for sharing.

3. Good day! Do you know if they make any plugins to protect against hackers? I’m kinda paranoid about losing everything I’ve worked hard on. Any tips?

4. I like what you guys are up too. Such clever work and reporting! Keep up the excellent works guys I¦ve incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my web site 🙂

5. Very nice article and straight to the point. I don’t know if this is really the best place to ask but do you folks have any thoughts on where to get some professional writers? Thanks 🙂

6. Hola! I’ve been following your weblog for a long time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Atascocita Texas! Just wanted to mention keep up the excellent work!

メールアドレスが公開されることはありません。