第69回全九州高等学校体育大会バレーボール競技優勝!

第69回全九州高等学校体育大会バレーボール競技
2年連続12回目の優勝!!

平成28年度全九州高等学校体育大会・第69回全九州高等学校体育大会バレーボール競技が6月17日~19日に大分県別府市総合体育館(別府アリーナ)で開催された。 第1シードの東龍は決勝トーナメント2回戦からの登場となった。序盤は少し硬さが見られたが、徐々に調子を上げていき、準々決勝では鹿児島女子(鹿児島)を準決勝では西短大附(福岡)をともにストレートで下し決勝に駒を進めた。決勝戦は九州文化学園(長崎)との対戦となった。1セット目序盤より効果的なサーブで相手を崩し攻撃を絞り、高さのあるブロックと西村・田浦・長友の鉄壁の守備陣が好レシーブを連発し、エース吉岡が豪快なスパイクを次々と決めて25-13でとった。続く2セット目も、好レシーブから西村の切れ味鋭いスパイクや、中川の高さのあるスパイクが次々と決まり、最後は平山(1年生)が相手レシーブの崩れたボールをダイレクトで相手コートにたたきつけ25-10と大差をつけて完勝した。今大会でも相手に1セットも与えることなく、2年連続12回目の優勝を果たした。
この結果により、9月17~18日に鹿児島県で行われる「天皇杯・皇后杯九州ブッロクラウンド」の出場権を獲得した。

今後は、8月3日~7日に山口県防府市(ソルトアリーナ防府・維新百年記念公園スポーツ文化センター)で行われるインターハイに向け、日々精進していきます。今後とも皆様の熱いご声援をよろしくお願い致します。

D4P_9640     1466393914587

第69回全九州高等学校体育大会バレーボール競技優勝!」への10件のフィードバック

1. Hi, i believe that i noticed you visited my weblog so i came to “return the prefer”.I’m trying to in finding things to enhance my site!I guess its good enough to use a few of your ideas!!

2. After study a few of the blog posts on your website now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking back soon. Pls check out my web site as well and let me know what you think.

3. Good website! I truly love how it is simple on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I could be notified whenever a new post has been made. I’ve subscribed to your feed which must do the trick! Have a nice day!

4. I am curious to find out what blog platform you are working with? I’m experiencing some small security issues with my latest site and I would like to find something more secure. Do you have any suggestions?

5. It is appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve learn this submit and if I may I desire to suggest you few attention-grabbing issues or suggestions. Maybe you could write subsequent articles relating to this article. I desire to read more issues about it!

6. Great post. I was checking constantly this blog and I am impressed! Extremely useful information specifically the last part 🙂 I care for such info a lot. I was looking for this particular information for a very long time. Thank you and best of luck.

メールアドレスが公開されることはありません。