第47回九州地区高等学校軟式野球大会大分県予選

第47回九州地区高等学校軟式野球大会大分県予選が平成28年3月25日(金)~27日(日)の日程で別府市民球場において開催されました。決勝戦の相手は宇佐高校。3-0で下し、悲願の優勝(10季ぶり2度目)を果たしました。

1回戦 東九州龍谷 3 - 0 津久見
決勝戦 東九州龍谷 3 - 0 宇佐

優勝 10季ぶり2回目
※9季ぶり3回目の九州大会出場

第47回九州地区高等学校軟式野球大会大分県予選」への9件のフィードバック

1. Can I simply say what a reduction to seek out someone who really is aware of what theyre speaking about on the internet. You undoubtedly know the way to deliver a difficulty to light and make it important. More people must learn this and perceive this aspect of the story. I cant imagine youre not more in style because you undoubtedly have the gift.

2. You are my inspiration, I own few web logs and very sporadically run out from post :). “No opera plot can be sensible, for people do not sing when they are feeling sensible.” by W. H. Auden.

3. Wow! This can be one particular of the most helpful blogs We have ever arrive across on this subject. Basically Fantastic. I am also an expert in this topic so I can understand your effort.

4. I do consider all of the ideas you’ve presented to your post. They are very convincing and can certainly work. Nonetheless, the posts are too brief for starters. Could you please extend them a little from subsequent time? Thank you for the post.

5. I just could not depart your website prior to suggesting that I really loved the usual information an individual provide for your visitors? Is going to be back regularly in order to investigate cross-check new posts.

メールアドレスが公開されることはありません。