第5回中津城将棋大会

6minase

第五回中津城将棋大会を開催します。なお今回は、大分将棋ネットワーク代表の有田さんが来校し指導していただけます。豪華賞品・参加賞(中津城グッズ)を用意しています。奮って参加をお願いいたします。

参加対象 小学生・中学生・高校生(中津市近郊)

日時 平成28年10月22日(土曜日)午前10時~15時

場所 東九州龍谷高校 礼法室

(備考)参加料は無料です。スリッパを用意してください。お茶等はご用

意しますが、昼食は各自でお願いします。参加申し込みは10月20日(厳守)

で本校(0979-22-2555)花崎まで電話か郵送、FAXで連絡お願いします。

住所871-0031 中津市大字中殿527番地 東九州龍谷高校 花崎充伸まで

TEL0979-22-2555 FAX0979-22-3122

第5回中津城将棋大会」への9件のフィードバック

1. You completed several nice points there. I did a search on the matter and found mainly persons will go along with with your blog.

2. I’m impressed, I must say. Really hardly ever do I encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me inform you, you’ve hit the nail on the head. Your idea is excellent; the difficulty is something that not enough people are talking intelligently about. I am very glad that I stumbled throughout this in my search for one thing regarding this.

3. Simply want to say your article is as astonishing. The clearness in your post is simply spectacular and i could assume you are an expert on this subject. Well with your permission let me to grab your feed to keep up to date with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the enjoyable work.

4. I don’t even know the way I finished up here, however I assumed this post was good. I do not recognise who you might be however definitely you are going to a well-known blogger if you happen to are not already 😉 Cheers!

5. It’s actually a great and helpful piece of information. I am happy that you shared this useful information with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.

6. You are my intake, I possess few blogs and sometimes run out from brand :). “Fiat justitia et pereat mundus.Let justice be done, though the world perish.” by Ferdinand I.

メールアドレスが公開されることはありません。