1年生防寒コートの販売についての文書を配布しました

1年生対象に「防寒コート販売について」の文書を配布しました。
10月19日(水)採寸、11月18日(金)販売の日程で進めていきますので、ご希望の場合、文書内の「申込書」を10月7日(金)までに担任に提出してください。

1年生防寒コートの販売についての文書を配布しました」への17件のフィードバック

1. Good – I should definitely pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all the tabs and related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, web site theme . a tones way for your customer to communicate. Excellent task.

2. I will immediately clutch your rss feed as I can not in finding your email subscription hyperlink or newsletter service. Do you have any? Please let me realize so that I may subscribe. Thanks.

3. Wow that was strange. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyway, just wanted to say wonderful blog!

4. My developer is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on a variety of websites for about a year and am concerned about switching to another platform. I have heard fantastic things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress content into it? Any help would be greatly appreciated!

5. Wow that was odd. I just wrote an incredibly long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyways, just wanted to say superb blog!

メールアドレスが公開されることはありません。