6月の「みのりの会」

6月15日(月)に6月の「みのりの会」が行われました。

ご講師は豊前市浄福寺の長谷山晃子師でした。「平和ってなんだろう?」という題で、高校生に分かりやすく仏さまのみ教えをお話してくださいました。

生徒たちも女性のお坊さんということもあり、興味津々でご法話に引きつけられていました。生徒の感想を聞いても「すごく分かりやすかった!」と好評でした。スナップショット- 47

6月の「みのりの会」」への11件のフィードバック

1. I haven’t checked in here for a while because I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I will add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

2. This design is steller! You definitely know how to keep a reader amused. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Great job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

3. Having read this I thought it was very informative. I appreciate you taking the time and effort to put this article together. I once again find myself spending way to much time both reading and commenting. But so what, it was still worth it!

4. I have been checking out many of your posts and i must say nice stuff. I will make sure to bookmark your blog.

5. I haven?¦t checked in here for a while since I thought it was getting boring, but the last several posts are great quality so I guess I?¦ll add you back to my daily bloglist. You deserve it my friend 🙂

6. I am very happy to read this. This is the type of manual that needs to be given and not the random misinformation that is at the other blogs. Appreciate your sharing this best doc.

7. I am usually to running a blog and i actually admire your content. The article has actually peaks my interest. I’m going to bookmark your website and keep checking for brand spanking new information.

8. Fantastic blog! Do you have any suggestions for aspiring writers? I’m hoping to start my own website soon but I’m a little lost on everything. Would you suggest starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many choices out there that I’m totally confused .. Any ideas? Thank you!

メールアドレスが公開されることはありません。