9月8・9日の文化祭について

生徒の安全確保の観点から、生徒の保護者を対象に入場許可とします。入場希望の保護者の方は9月1日配布の「文化祭における入場許可について」に付いている「文化祭入場券」に必用事項を記入のうえ、ご持参ください。

9月8・9日の文化祭について」への13件のフィードバック

1. I would like to thnkx for the efforts you’ve put in writing this website. I’m hoping the same high-grade web site post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing abilities has encouraged me to get my own blog now. Actually the blogging is spreading its wings fast. Your write up is a good example of it.

2. I was very happy to seek out this internet-site.I needed to thanks for your time for this glorious learn!! I undoubtedly enjoying each little little bit of it and I’ve you bookmarked to check out new stuff you blog post.

3. What¦s Going down i am new to this, I stumbled upon this I’ve found It positively helpful and it has aided me out loads. I am hoping to give a contribution & help different customers like its aided me. Good job.

4. I’ve been exploring for a little bit for any high quality articles or blog posts on this kind of space . Exploring in Yahoo I finally stumbled upon this site. Reading this information So i am happy to show that I’ve a very good uncanny feeling I came upon just what I needed. I such a lot undoubtedly will make sure to do not put out of your mind this site and provides it a look on a constant basis.

5. I’m impressed, I must say. Actually not often do I encounter a blog that’s each educative and entertaining, and let me tell you, you will have hit the nail on the head. Your idea is excellent; the issue is one thing that not enough people are talking intelligently about. I’m very completely satisfied that I stumbled throughout this in my search for one thing regarding this.

6. Thank you, I have recently been looking for information about this topic for ages and yours is the greatest I’ve discovered so far. But, what about the bottom line? Are you sure about the source?

メールアドレスが公開されることはありません。